Vanaf september start er weer een Nieuwe Maan Vrouwen Cirkel.
Elke dinsdag op, of de eerste na Nieuwe Maan.

Al eeuwenlang komen vrouwen samen in cirkels.

Ze verbinden
Ze laven aan
Ze ontvangen
Ze zijn met
Ze helen
Ze luisteren naar
Ze voeden

Elkaar.

Vanaf dinsdag 3 september nodig ik je uit in mijn yurt aan de Amstel een sistercirkel te vormen

Afgestemd op het ritme van de seizoenen, de maan en de aarde neem ik jullie een jaar lang mee rondom de thema’s van vrouwzijn en zusterschap en zullen we elkaar ontmoeten met wat er is. We zullen verdiepen, raken, helen en verbinden.

Alles wat zich aandient is oké en doet er toe. Weet je gedragen.

Na een jaar laat ik jullie weer “los” maar zijn jullie vrij met elkaar de cirkel voort te zetten. Daar zal ik alle tips en ondersteuning aan geven. Een Cirkel voor het leven misschien.

Ik werk met inquiri’s, systemisch werk, sjamanisme, vuur en het verbindende helende veld van zusterschap.

Als partner van een man en moeder van twee zonen woon ik in een echt mannenhuis. Mijn maanzusters helpen me telkens weer opnieuw thuis te komen, in mijzelf. Ze helen en raken mijn vrouwzijn aan, mijn hart en mijn levenslust. En dan ben ik weer zoveel meer open en liefdevol mijn mannen te ontmoeten. De cirkels verwijderen voor mij nooit.
Elke volle maan komen we samen en zijn we getuige van elkaars verhalen, van elkaars belevingen, van elkaars vreugd en van elkaars pijn. In de bedding van elkaars aandacht mogen scherpe randjes zachter worden, verhelderen situaties en verhoudingen, en laden we even op. Om het leven, met alles wat zich aandient te kunnen omarmen.

Wil jij ook een cirkel en deze helende werking van zusterschap ervaren : welkom!

Edith
In haar yurt in Amsterdam aan de Amstel begeleidt Edith met passie mensen op het gebied van de liefde, relaties, mannen en vrouwen, seksualiteit, intimiteit, rouw- en traumaverwerking.
“Waar het mij om gaat is dat er ruimte ontstaat en dat binnen deze ruimte mensen zichzelf én de ander kunnen ontmoeten met alles wat er is. “
www.senang.nl

Data
3 sep- 1 okt- 29 okt- 26 nov- 28 jan- 25 feb- 24 maart- 26 mei- 23 juni
Kosten
225,– ex btw
Tijd
Vanaf 19.00 thee en vanaf 19.30 start Cirkel
Adres
Ouderkerkerdijk 33a Amsterdam

Aanmelden edith@senang.nl alleen na een bevestiging is je plekje gereserveerd.