Lockdown Retraite Kistje

Verdiepen en vieren

Juist in deze tijd van social distancing waarin we zo op elkaar aangewezen zijn, helpen deze kistjes samen te verdiepen en/of de relatie te vieren.

In tijden van crisis, komt alles wat er al is tussen jullie, zowel de donkere als lichte aspecten, onder een vergrootglas.

Traject

Ik bied een kort traject aan waarbij jullie een op maat ontworpen, retraite-kistje thuis ontvangen. Daarnaast is er online begeleiding wanneer dat nodig is.

Online sessie

In een online sessie stem ik af op wat er nodig is. We bespreken o.a. hoe het met jullie gaat, waar jullie blij mee zijn en wat jullie graag anders zouden zien.  Per mail stuur ik een terugblik op de sessie, een beschrijving van jullie dynamiek en analyse van wat ieders persoonlijke ‘klus’ is om (weer) liefdevoller naar elkaar te bewegen. Dit is het kader waarbinnen jullie de opdrachten zullen gaan doen.

Per mail ontvangen jullie 2 opdrachten ter voorbereiding mee en binnen 5 dagen is het kistje in huis.

Het gehele traject ben ik gratis via mail bereikbaar en is er de mogelijkheid een extra online sessie af te spreken.

Opdrachten

Het kistje bevat opdrachten, tips, stof tot nadenken en nodigt uit elkaar (weer) echt te ontmoeten. Het is een traject en heeft een opbouw.
De sfeer is waar nodig speels, confronterend, verdiepend, licht, eerlijk, intiem, ontwapenend, zacht, liefdevol en sprankelend.

Het traject zal jullie helpen de donkere aspecten meer te kunnen dragen en te bespreken en elkaar te vinden in de lichte liefdevolle kanten van jullie relatie.

Aanbod

Een sessie gecombineerd met een kistje met 10-15 opdrachten inclusief verzenden en begeleiding per mail gedurende het hele traject kost nu 235,00 euro.

Je krijgt opdrachten en ervaringen waar je, ook na deze crisis, op terug kunt vallen.

Zomaar uitspreken waar je de ander dankbaar voor bent doe je vaak niet. Maar als je daar de opdracht toe krijgt….

Maak hier een afspraak om een kistje te bestellen.