Relatietherapie ter verdieping

Als

    • je voelt dat er meer in je relatie zit.
    • er conflicten zijn waar jullie niet uitkomen.
    • er zowel liefde als twijfel is.
    • jullie het gevoel hebben uit elkaar te drijven.

Een gezonde relatie

Een relatie is een mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. In een gezonde relatie leven partners vanuit authentieke kracht, betrokken op elkaar . De liefde stroomt er vrij. Zo’n relatie is voedend, inspirerend en verbindend.

Soms stroomt het niet meer tussen twee mensen. Misschien zitten angst, pijn of gewoonten in de weg om elkaar echt te ontmoeten. Of weten ze niet hoe te verdiepen.

Verhelderen

Graag help ik de beweging in jullie relatie te verhelderen.
Waarom hebben jullie voor elkaar gekozen? Wat hebben jullie aan en van elkaar te leren? Waar komen jullie gewoonten en patronen vandaan? Waar ben je blij mee en wat zou je graag anders willen?

Doen 

En vervolgens reik ik oefeningen aan waarmee jullie samen de bedding creëren waarbinnen jullie elkaar op een diepere laag kunnen vinden en de hobbels van het leven samen kunnen trotseren. Ik nodig je uit te communiceren over dat wat wezenlijk is; over de visie op de relatie en de toekomst, over keuzes, over dromen, over pijn en over waar je dankbaar voor bent.

Het is alsof je het stof van de relatie blaast en weer tevoorschijn komt. Wordt nieuwsgierig naar elkaar en ontmoet elkaar opnieuw.

 Lees meer over de werkwijze.
 Of maak een afspraak