Werkwijze

Ter kennismaking plannen we een eerste “gewone” sessie. Ik geef daarbij de garantie dat als binnen het eerste uur duidelijk wordt dat het niet klikt of dat ik niets voor jou/jullie kan betekenen, ik niets in rekening zal brengen. En anders, waarschijnlijker, gaan we aan het werk.

Wat is nodig ?

We bespreken het doel van de sessie(s) en stemmen af wat er nodig is. Dit kan een traject zijn, één of meer dubbele sessies of een hele dag. En soms is één sessie genoeg.
Gemiddeld komen stellen tussen de 3 en 8 keer. Voor individuele sessies ligt het gemiddelde tussen de 2 en 5 sessies.

Sessies bij mij zijn lang. Voor een relatiesessie reserveer ik 21/2 uur en voor een individuele sessie 2 uur. Veranderingen, kijken, inzien en helen hebben tijd nodig. Ik kies er voor om langere afspraken te maken waardoor uiteindelijk minder vaak nodig is.

Ik werk altijd met suggesties en opdrachten voor thuis waarmee je het traject verdiept en handen en voeten geeft. Voor relaties maak ik vaak een retraitekistje met daarin een traject van 3 tot 8 maanden.

Meestal krijg je na een eerste sessie een verslag met het eventuele huiswerk zodat je alles nog eens na kunt lezen. Als we een traject afspreken mag je mij tussentijds altijd mailen.

Voor tarieven lees hier
Afspraak maken ?