Werkwijze

Ter kennismaking plannen we een eerste “gewone” sessie. Ik geef daarbij de garantie dat als binnen het eerste uur duidelijk wordt dat het niet klikt of dat ik niets voor jou/jullie kan betekenen, ik niets in rekening zal brengen. En anders, waarschijnlijker, gaan we aan het werk.

Wat is nodig ?

We bespreken het doel van de sessie(s) en stemmen af wat er nodig is. Dit kan een traject van een aantal sessies zijn of een hele dag. En soms is één sessie genoeg.
Gemiddeld komen stellen 3- 5  keer. Voor individuele sessies ligt het gemiddelde tussen de 2 en 4 sessies. Als “het werk” gedaan is komen mensen soms graag  af en toe bij me terug. voor deze sessies gelden in overleg andere tijden en tarieven.

Sessies bij mij zijn lang. Voor een relatiesessie reserveer ik 3 uur en voor een individuele sessie 2 uur. Veranderingen, kijken, inzien en helen hebben tijd nodig. Ik kies er voor om langere afspraken te maken waardoor uiteindelijk minder vaak nodig is.

Ik werk altijd met suggesties en opdrachten voor thuis waarmee je het traject verdiept en handen en voeten geeft. Voor relaties maak ik op afspraak een retraitekistje met daarin een traject voor thuis van 3 tot 8 maanden.

Meestal krijg je na een eerste sessie een reflectie met het eventuele huiswerk. Als we een traject afspreken mag je mij tussentijds altijd mailen.

Voor tarieven lees hier
Afspraak maken ?