Retraite Kistje

Of je nu een retraite kistje met een kort traject mee wilt nemen of kiest voor een langer traject thuis: Het kistje zet jullie in beweging en zal jullie helpen zelf een liefdevollere beweging in jullie relatie te veroorzaken.

Traject

Ik bied trajecten aan van 1, 4 of 8 maanden, waarbij jullie een, speciaal voor jullie  ontworpen, retraite-kistje ontvangen. Jullie kiezen zelf de duur van het traject en intensiviteit van mijn begeleiding.

De sfeer van het traject is daar waar nodig speels, confronterend, verdiepend, licht, eerlijk, ontwapenend, zacht  en sprankelend.

Zomaar uitspreken waar je de ander dankbaar voor bent doe je vaak niet. Maar als je daar de opdracht toe krijgt….

Een traject begint altijd met een  (online) sessie. In deze sessie stemmen we precies af wat er nodig is.  Ik ‘lees’ de dynamiek in jullie relatie en waar deze vandaan komt. We kijken welke strategieën en overtuigingen er leven en waar jullie in verstrikt zijn geraakt.
We bespreken dan ook welk traject het best bij jullie past.

Per mail stuur ik mijn analyse en wat ieders persoonlijke ‘klus’ is om je (weer) liefdevol en vrij naar elkaar én jezelf te verhouden.  Dit is het kader waarbinnen jullie de opdrachten zullen doen. Ook geef ik in deze mail ter voorbereiding van het traject twee opdrachten.

Na 4 dagen ontvangen jullie het kistje met tips, stof tot nadenken en opdrachten afgestemd op wat jullie te doen hebben.

De opdrachten zijn gericht op bewustwording en zichtbaar worden wie jullie zijn en wat er leeft. Thema’s kunnen zijn; de balans tussen geven en ontvangen, intimiteit, seksualiteit, authenticiteit en verbondenheid.

Ieder traject nodigt uit tot bewegen, iets anders doen dan gewend.

Beweging veroorzaakt beweging: het gaat weer stromen!

Het hele traject ben ik gratis per mail beschikbaar voor vragen die kort per mail te beantwoorden zijn en jullie weer opweg helpen.

Mocht er meer nodig zijn, kunnen er met voorrang sessies bijgeboekt worden. Ik garandeer dat jullie binnen 14 dagen een afspraak kunnen maken.

Ik heb een maximum aan trajecten wat ik tegelijkertijd kan laten lopen.

Klik hier voor de verschillende tarieven

 of maak een afspraak om een kistje te bestellen.