Verliever Trajecten

Kun je met zachte ogen kijken
en de ander zien,
voorbij wat wordt getoond?
Zachte ogen helen….

Relatie Verliever Traject

In een traject van 3 maanden krijgen jullie van mij alle support om te verdiepen en de liefde weer te laten stromen.

Het is een relatief kort en intensief traject van 3-4 maanden waarbij we elkaar 3 keer ontmoeten voor een lange sessie in de yurt. Jullie ontvangen tussentijdse oefeningen, uitnodigingen, suggesties en opdrachten die

Dit zijn korte intensieve trajecten van 3 tot 4 maanden waarin we 3 keer samenkomen in de yurt. Dit traject werkt zeer verdiepend en geeft jullie concrete tools om jullie relatie te verbeteren.

Er zijn de bijeenkomsten en tussen deze bijeenkomsten oefeningen, uitnodigingen, suggesties en opdrachten.

Gedurende het traject krijgen jullie van mij alle support om te verdiepen en de liefde weer te laten stromen. Jullie hebben mijn commitment net zoals ik geef in de Relatie Cirkels. Dit betekent altijd via mail welkom met vragen of gewoon iets delen over hoe het gaat. En er is  telefonisch, app- of mailcontact waar nodig.

Relatie Verliever Dieper Sessies

Soms heeft het proces meer tijd nodig, is de wond of dat wat er tussen zit diep of willen mensen meer en dieper kijken en de relatie vieren.

Aansluitend op dit traject of de Relatie Retraite Cirkel is het mogelijk tegen een gereduceerd tarief verdiepings-sessies te boeken.

Afspraak maken voor een Verliever Traject in Amsterdam?