Vrouwencirkels

Al eeuwenlang komen vrouwen samen in cirkels.

Ze

verbinden, laven, ontvangen.
helen, luisteren en voeden….
Elkaar.

Vanaf september start er een Nieuwe Maancirkel op de dinsdagavond nabij Nieuwe maan. Vanuit de traditie is daar waar de nacht het donkerst is, hét moment voor vrouwen samen te komen, te verdiepen en te verbinden met de intentie voor de komende maand.

Afgestemd op het ritme van de seizoenen, de maan en de aarde neem ik jullie een jaar lang mee rondom de levensthema’s van het Vrouw-Zijn.
Ik werk met Het Wiel, Adem, meditaties, inquiries, opstellingen, systemisch-, sjamanistisch- en lichaamswerk en het verbindende Helende Veld van zusterschap.

De reis voor een vrouw naar haar eigen VrouwZijn is een reis naar zelfliefde en brengt haar uiteindelijk dichterbij degene die ze lief heeft.

Ik gun elke vrouw deze helende werking van zusterschap in haar leven.

We zullen verdiepen, raken, helen en verbinden.
Alles wat zich aandient is oké en doet er toe. Weet je gedragen.
We komen samen en zijn getuige van elkaars verhalen, belevingen, van elkaars vreugd en  pijn. In de bedding van elkaars aandacht mogen scherpe randjes zachter worden, verhelderen situaties en verhoudingen, en laden we even op. Om het leven, met alles wat zich aandient te kunnen omarmen.

Met een man en twee puberzonen woon ik in een echt mannenhuis.
De vrouwen in mijn cirkels helpen me telkens weer opnieuw thuis te komen, in mijzelf. En dan ben ik weer zoveel meer open en liefdevol mijn mannen en alles wat zich verder aandient in mijn leven te ontmoeten.

De Magie van een Cirkel creëren we samen. Wat je investeert stoomt ook weer rijkelijk naar je terug. Je commitment is belangrijk. Je kunt ook rekenen op die van de anderen en van mij.

Alles wat zich aandient is oké en doet er toe. Weet je gedragen.

AHO !

Kijk voor data van de geplande cirkels in de agenda.