Werkwijze Relatietherapie

We repeat what we don’t repair

Mijn begeleiding is altijd gericht op 3 ankers;

1 Het begrijpen van de dynamiek
2 Het weten wat ieders individuele klus is om het hart te openen en een liefdevolle flow in de relatie te creëren of te behouden
3 Het liefdesveld versterken: aandacht geven aan daar waar het goed gaat

Deze drie gebieden staan niet los van elkaar. Ze vormen een cirkel en beïnvloeden elkaar: hoe meer liefdesveld, hoe meer draagkracht te begrijpen en hoe meer compassie, hoe meer vertrouwen en bereidheid te handelen, wat het liefdesveld weer versterkt. Dat is de magie!

Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen werken:

* Relatie Verliever Retraite Cirkel

Voor stellen die de dynamiek in de relatie willen verhelderen, verdiepen, begrijpen en verzachten zijn er de Relatie Verliever Retraite Cirkels. Dit zijn korte intensieve trajecten waarin 3 samenkomsten met 3 tot 4 koppels. Dit traject werkt zeer verdiepend en geeft jullie concrete tools om jullie relatie te verbeteren.

Er zijn de bijeenkomsten en tussen deze bijeenkomsten oefeningen, uitnodigingen, suggesties en opdrachten. De cirkels zijn intiem, waardoor er voldoende ruimte is voor ieders dynamiek en wat hierin nodig is, om een liefdevollere flow te realiseren.

Gedurende het traject krijgen jullie van mij alle support om te verdiepen en de liefde weer te laten stromen. Jullie hebben mijn commitment net zoals ik geef in individuele trajecten en zijn welkom met vragen. Er is er telefonisch, app- of mailcontact waar nodig. Aansluitend op de Relatie Verliever Retraite Cirkel, als de basis is gelegd, kunnen we in één of meerdere privé-sessies heel specifiek ingaan op wat er voor jullie verder nodig is.

Lees hier meer (praktische) informatie over de eerstvolgende Relatie Verliever Retraite Cirkel

* Relatie Verliever Traject

Als jullie dit verhelderen, verdiepen en begrijpen niet in een cirkel, maar met mij 1 op 1, willen onderzoeken, kunnen jullie kiezen voor een traject. Dan ontmoeten we elkaar in 3 lange sessies en krijgen jullie precies die uitnodigingen, opdrachten en oefeningen mee naar huis die jullie zullen helpen met meer compassie naar elkaar te kijken en in een liefdevollere flow te bewegen.

* Crisis en/of ingrijpende gebeurtenis.

Voor stellen waarbij zich een crisis of ingrijpende gebeurtenis voordoet, probeer ik altijd op korte termijn ruimte te maken. We maken dan een afspraak voor een lange sessie en kijken wat nodig is. Vaak weeft de inhoud van een Verliever traject als vanzelf, maar mogelijk is er eerst ruimte, helderheid en orde nodig. Voel je welkom mij te benaderen.

       Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?