Relatietherapie… een verlangen naar meer.

Laten we verlieveren!

  • voel je dat er meer in jullie relatie zit?
  • wil je meer verbinding of contact ervaren?
  • zijn er conflicten zijn waar jullie niet uitkomen?
  • ervaar je zowel liefde als twijfel?
  • heb je het gevoel dat jullie uit elkaar drijven?

Een gezonde relatie

Een relatie is een mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. In een gezonde relatie leven partners vanuit authentieke kracht, betrokken op elkaar . De liefde stroomt er vrij. Zo’n relatie is voedend, inspirerend en verbindend.

Soms stroomt het tijdelijk niet meer tussen twee mensen. Misschien staan angst, pijn en of meningen in de weg elkaar echt te ontmoeten. Of men weet niet hoe ze kunnen verdiepen.

Mijn begeleiding is gericht op 3 ankers;

1 Het begrijpen van de dynamiek
2 Het weten wat ieders individuele klus is om het hart te openen en een liefdevolle flow in de relatie te creëren of te behouden
3 Het liefdesveld versterken: aandacht geven aan daar waar het goed gaat

Relatie Cirkels

Voor stellen die de dynamiek in de relatie willen verhelderen en verzachten zijn er de
Relatie Verliever Retraite Cirkels. Dit zijn korte intensieve trajecten waarin 3 samenkomsten met 3 tot 4 koppels. Dit traject werkt zeer verdiepend en geeft jullie concrete tools om jullie relatie te verbeteren. Ook vormt dit traject de basis voor verder verdiepende individuele relatie sessies.

Er zijn de bijeenkomsten en tussen deze bijeenkomsten oefeningen, uitnodigingen, suggesties en opdrachten. De cirkels zijn intiem waardoor er voldoende ruimte is om ieders dynamiek te belichten en te verhelderen wat er nodig is een liefdevollere flow te realiseren.

Het is een verrijking en enorm ondersteunend om dit proces met meerdere stellen te doorlopen.

Lees hier meer (praktische) informatie over de eerstvolgende cirkel.

Kun je met zachte ogen kijken

en de ander zien,
voorbij wat wordt getoond?
Zachte ogen helen….

Als jullie dit verhelderen, verdiepen en begrijpen niet in een cirkel, maar met mij 1 op 1, willen onderzoeken, kunnen jullie kiezen voor een

Relatie Verliever Traject.

Dan ontmoeten we elkaar in 3 lange sessies en krijgen jullie precies die uitnodigingen, opdrachten en oefeningen mee naar huis die jullie zullen helpen met meer compassie naar elkaar te kijken en in een liefdevollere flow te bewegen.

Crisis en/of ingrijpende gebeurtenis

Voor stellen waarbij zich een crisis of ingrijpende gebeurtenis voordoet, probeer ik altijd op korte termijn ruimte te maken. We maken dan een afspraak voor een lange sessie en kijken wat nodig is. Vaak weeft de inhoud van een Verliever traject als vanzelf, maar mogelijk is er eerst ruimte, helderheid en orde nodig. Voel je welkom mij te benaderen.

Het is alsof je het stof van de relatie blaast en weer tevoorschijn komt. Wordt nieuwsgierig naar elkaar en ontmoet elkaar opnieuw.

 Wil je meer weten over mijn werkwijze ?


Of een afspraak maken voor relatietherapie in Amsterdam?