Voor Vrouwen

Altijd gaat het werken met vrouwen over de reis naar Zelfliefde. En met meer Zelfliefde is er meer ruimte, meer helderheid, meer focus en meer aandacht.
Mijn ervaring is dat dit werk zoveel krachtiger is in een cirkel.

Ik gun iedere vrouw de helende werking van zusterschap in haar leven.
Of je je nu voor een langere tijd met een groep vrouwen witl verbinden, diepe thema’s en trauma’s hebt te helen, opzoek bent naar zelfliefde, jouw eigen vrouw-zijn wil omarmen. Het kan allemaal in de bedding van een (intieme)cirkel.

Van liefdevol en licht tot diep en intensief en van een kleine intieme cirkel tot werken in een groter veld.
Voel je welkom!

Jaarlijks is er een Vrouwencirkel afgestemd op de maan. Een cirkel vrouwen die elkaar een jaar rond, door alle seizoenen en verschillende fases van het leven in de yurt rondom alle facetten van VrouwZijn ontmoeten. Weet je welkom en gedragen met alles wat is.

Van Overleven naar Flow is een intensief traject in een kleine groep. Het is een transformerende en helende reis naar Zelfliefde. We gaan langs waar je vandaan komt, wie je geworden bent, wat er geheeld wil worden, wie je wilt zijn en wat er in je hart leeft.

Of je kunt deelnemen aan de Jaartraining Sjamanisme, Zussenliefde en Vrouwelijke Wijsheid. die ik geef samen met Gaby Moon Crow

Wil je een afspraak maken?